TvMAK.Com – SHQIP TV

TvMAK.Com – SHQIP TV

is the most famous version in the series of publisher

Additional Information

Genres
Version
-
Developer
-
Requires
-
Android Android - Games
Updated
-
Get it on
( 217 ratings )
Price: $0

 poster

-Ky aplikacion ju mundëson të shikoni kanale shqip në telefonin tuaj Android.
-Kanalet janë të inçizuara dhe ju mund ti shikoni programet deri ne 7 DITË pasi ato kanë kaluar

Ne i transmetojme vetem kanalet të cilat kemi leje

Aplikacioni është LEGAL dhe të gjitha Kanalet procesohen ne serverat tonë, jane stabile dhe pa ndërprerje.

Programi punon me Wifi dhe me internetin e celularit (3G,4G,H+) Dhe harxhon MINIMUM trafik nga interneti juaj per dallim nga çdo app tjeter

TvMak është platformë televizive pa pagesë të cilën mund ta shikoni nga Kompjuteri juaj ose nga telefonat Android dhe iPhone.

-PER TË GJITHA KANALET QË I TRANSMETOJMË NË PLATFORMËN TONË KEMI LEJE NGA TELEVIZIONET PERKATËSE

(Nese doni edhe tv juaj të jetë pjesë e kësaj platforme na kontaktoni në www.TvMAK.Com)
Bug fix

Recommended for you

You may also like

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DMCA.com Protection Status