Gjej kengetarin shqiptar | Loje kuic ne shqip

Gjej kengetarin shqiptar | Loje kuic ne shqip

is the most famous version in the series of publisher

Additional Information

Genres
Version
-
Developer
-
Requires
-
Android Android - Games
Updated
-
Get it on
( 343 ratings )
Price: $0

 poster

Gjej kengetarin shqiptar | Loje kuic ne shqip

Gjej kengetaret me te famshem shqiptar | Find the most popular albanian singers

Loje shqiptare, aplikacion ne shqip | Free Albanian game

Per te luajtur
Ju do te kini te vendosur foton e nje kengetari te famshem dhe do te duhet te gjeni emrin e tij. Nese nuk e dini mund te perdorni monedha per tju ndihmuar ose per te kaluar ne nivelin tjeter.
Loja ju jep monedha kur mbaroni nje nivel ose kur beni nje postim rreth lojes ne rrjetet tuaja te preferuara sociale.

Me shume se 100 nivele me kengetaret tuaj te preferuar.

Instaloni aplikacionin dhe mos harroni te na jepni 5 yje.
20 NIVELE TE REJA
——————————–
20 NEW LEVELS

Recommended for you

You may also like

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DMCA.com Protection Status